رژیم غذایی که ریسک اگزما را افزایش می‌دهد-راهبرد معاصر
واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

رژیم غذایی که ریسک اگزما را افزایش می‌دهد

مطالعات نشان می‌دهد؛ رژیم غذایی پُرنمک ریسک اگزما را افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکان در حال حاضر به مردم نسبت به مصرف نمک به دلیل خطرات قلبی آن هشدار داده اند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که سدیم به پوست هم آسیب می‌رساند.

تیمی به سرپرستی دکتر «کاترینا ابوابارا»، دانشیار پوست در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «محدود کردن مصرف سدیم در رژیم غذایی ممکن است یک مداخله مقرون به صرفه و کم خطر برای درماتیت آتوپیک موسوم به اگزما باشد».

این داده‌ها شامل ۲۱۶۰۰۰ نفر ۳۷ ساله و بالاتر است. در این مطالعه، از نمونه ادرار افراد برای اندازه گیری میزان مصرف سدیم فرد استفاده شد.

حدود ۵ درصد از افراد حاضر در مطالعه تشخیص اگزما داشتند.

میانگین دفع سدیم ادرار ۲۴ ساعته یک فرد حدود ۳ گرم بود، اما این مطالعه نشان داد که وقتی دفع سدیم روزانه فقط ۱ گرم افزایش می‌یابد احتمال تشدید اگزما در آنها ۲۲ درصد افزایش می‌یابد. این اثر در بین زنان قوی‌تر از مردان به نظر می‌رسید.

به گفته محققان، افرادی که نمونه ادرارشان مصرف زیاد نمک را نشان می‌داد، ۱۱ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به اگزمای شدید مواجه بودند.

از سوی دیگر، افرادی که هنگام محدود کردن مصرف نمک به دستورالعمل‌های بهداشتی پایبند بودند، ۱۲ درصد کمتر در معرض اگزما بودند.

محققان تاکید کردند که این مطالعه برای اثبات علت و معلولی طراحی نشده است و ممکن است افرادی که نمک دوست دارند غذا‌های دیگری بخورند که پوست آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

سدیم همچنین به عنوان نقشی در فرآیند‌های التهابی که ممکن است در ایجاد اگزما نقش داشته باشد، ذکر شده است. /مدیسن نت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار