رژیم غذایی که ریسک اگزما را افزایش می‌دهد-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

رژیم غذایی که ریسک اگزما را افزایش می‌دهد

مطالعات نشان می‌دهد؛ رژیم غذایی پُرنمک ریسک اگزما را افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکان در حال حاضر به مردم نسبت به مصرف نمک به دلیل خطرات قلبی آن هشدار داده اند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که سدیم به پوست هم آسیب می‌رساند.

تیمی به سرپرستی دکتر «کاترینا ابوابارا»، دانشیار پوست در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «محدود کردن مصرف سدیم در رژیم غذایی ممکن است یک مداخله مقرون به صرفه و کم خطر برای درماتیت آتوپیک موسوم به اگزما باشد».

این داده‌ها شامل ۲۱۶۰۰۰ نفر ۳۷ ساله و بالاتر است. در این مطالعه، از نمونه ادرار افراد برای اندازه گیری میزان مصرف سدیم فرد استفاده شد.

حدود ۵ درصد از افراد حاضر در مطالعه تشخیص اگزما داشتند.

میانگین دفع سدیم ادرار ۲۴ ساعته یک فرد حدود ۳ گرم بود، اما این مطالعه نشان داد که وقتی دفع سدیم روزانه فقط ۱ گرم افزایش می‌یابد احتمال تشدید اگزما در آنها ۲۲ درصد افزایش می‌یابد. این اثر در بین زنان قوی‌تر از مردان به نظر می‌رسید.

به گفته محققان، افرادی که نمونه ادرارشان مصرف زیاد نمک را نشان می‌داد، ۱۱ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به اگزمای شدید مواجه بودند.

از سوی دیگر، افرادی که هنگام محدود کردن مصرف نمک به دستورالعمل‌های بهداشتی پایبند بودند، ۱۲ درصد کمتر در معرض اگزما بودند.

محققان تاکید کردند که این مطالعه برای اثبات علت و معلولی طراحی نشده است و ممکن است افرادی که نمک دوست دارند غذا‌های دیگری بخورند که پوست آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

سدیم همچنین به عنوان نقشی در فرآیند‌های التهابی که ممکن است در ایجاد اگزما نقش داشته باشد، ذکر شده است. /مدیسن نت

مطالب مرتبط
ارسال نظر